PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Última jornada d’allò més vibrant a la Lliga Multisegur

Cinc equips lluitaran per aconseguir les quatre places disponibles per al play-off

Per David Sansaloni

Un partit de la Lliga Multisegur.
Un partit de la Lliga Multisegur. | Inter club d’escaldes

La Lliga Multisegur disputarà demà una part dels partits referents a l’última jornada, la 14, de la fase regular d’aquesta primera divisió del futbol andorrà. Tres dels quatre partits que conformen la data tindran horari unificat. 


El CE Carroi-UE Sant Julià, l’Inter Club Escaldes-UE Engordany i l’Atlètic Club Escaldes-FC Santa Coloma es disputaran tots a les 11.30 hores, mentre que la UE Santa Coloma-FC Penya es disputarà finalment el dijous 15 a les 20.30 hores, al Centre d’Entrenament de la FAF, a causa de l’ajornament a demanda del FC Penya. L’equip va comunicar que dos jugadors de la plantilla havien donat positiu per Covid-19, mentre que dos més estaven confinats per ser contactes directes d’afectats per la malaltia. Dels cinc primers classificats, solament l’Inter Club Escaldes té assegurada la plaça al play-off pel títol en posicionar-se en primer lloc amb 25 punts. La resta, del segon al cinquè lloc, poden presentar canvis a la classificació al acabar els partits. Aquests horaris unificats eviten qualsevol interpretació de resultats externs que tanta polèmica creen al món del futbol. Cap equip sabrà el que ha fet un altre fins que s’acabin els 90 minuts. Així doncs, les especulacions queden al marge i els conjunts hauran de sortir a pels tres punts de totes totes.


Aquesta darrera jornada determinarà quins equips aconsegueixen fer-se amb les places per a lluitar al play-off pel títol. Per altra banda, Inter Club Escaldes, UE Sant Julià, FC Santa Coloma i l’Atlètic Club Escaldes tenen una cita el dimecres i el dijous de la setmana vinent per a disputar les semifinals corresponents a la Copa Constitució. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT