L’FC Andorra anirà amb tot per aconseguir els tres punts a Vila-real

Els tricolor no volen treure la calculadora i prefereixen sortir a per la victòria

Carlos Martínez a un entrenament amb l’equip.
Carlos Martínez a un entrenament amb l’equip. | @FCANDORRA

L’FC Andorra jugarà aquest diumenge, a les 17.30 hores, el partit referent a la segona jornada d’aquesta nova fase d’ascens. L’equip s’enfrontarà al Vila-real B, a la mateixa ciutat castellonenca, per intentar seguir amb la bona dinàmica després d’aconseguir la victòria per 1-0 davant l’Eivissa la passada setmana al Prada de Moles. Eder Sarabia podrà comptar amb tots els jugadors disponibles després de passar correctament les PCR rudimentàries. Per la seva part, el filial groguet ve d’empatar 2-2 a la primera jornada, a casa del Gimnàstic de Tarragona, en un partit que es va tornar completament boig. S’avançaven els locals al minut 21, però poc després el Vila-real va aconseguir empatar i, a la segona part, remuntar gràcies a un penal a favor. Però el que ningú esperava és que fos el porter del Nàstic, José Suárez, el que posés l’empat al marcador al minut 96. Un dels protagonistes al partit disputat a Prada de Moles contra l’Eivissa, Pau Martínez, va assegurar que «jugar contra un filial sempre és diferent perquè no saps el que et pot passar. Vaig estar veient-los davant el Nàstic i em va agradar molt el que proposaven jugant i serà un partit molt complicat, com la resta dels que ens queden a aquesta fase». L’atacant també es va pronunciar sobre la seva participació a l’última trobada: «Venia d’un temps on no comptava gaire per a l’entrenador, però penso que sempre has d’estar preparat per a quan et toqui, i vaig tenir la sort d’haver fet una assistència, un bon partit i espero seguir així molt de temps». Un partit molt important que determinarà la dinàmica dels de Sarabia en aquesta fase tan exigent.