PUBLICITAT

Gutiérrez repeteix podi, ara amb una segona posició

  • Vidosa es queda sense competir a Bernex per molèsties a l'esquena
EL PERIÒDIC
CHATEL/BERNEX

Periodic
Mireia Gutiérrez. a la passada cita de la Copa del Món a Levi. Foto: FAE

Mireia Gutiérrez va confirmar ahir les bones sensacions que va deixar dimarts a Chatel quan va ser tercera, per ser ahir segona a un altre eslàlom FIS disputat a la mateixa estació francesa. L'andorrana, amb tot, es va mostrar molt exigent amb sí mateixa per no haver fet un esquí millor: «Ho hagués pogut fer millor perquè en la primera mànega no m'he notat gens bé». Tot i que a última hora d'ahir la FIS encara no havia publicat els resultats oficials, el resultat de la Mimi a Chatel ahir la va situar al voltant dels 15 punts FIS:

Així les coses, l'andorrana firma dos dies molt bons a Chatel que li donaran molta confiança per a una altra cita important de la temporada, ja que ara viatjarà a San Sebastian (Àustria) on dissabte i diumenge disputarà dues proves de la Copa d'Europa.

VIDOSA, AMB MOLÈSTIES / La mala notícia va arribar de Bernex, on Roger Vidosa, després de ser tercer a l'eslàlom gegant de dimarts, va haver de quedar-se fora de carrera a un nou eslàlom gegant que es va disputar ahir, degut a unes molèsties a l'esquena. Amb tot, la representació andorrana va arribar de la mà de Marc Oliveras, Kevin Esteve, Nil Ruiz i Ferran Huertas.

Dels quatre esquiadors, només Oliveras i Huertas van poder acabar la cursa. Oliveras va ser el millor en finalitzar 28è amb 53,83 punts FIS, mentre que Huertas va ser 41è amb 83,13 punts. En aquest sentit, l'entrenador Simon Bastelica va assegurar que Oliveras «està fent trams realment molt bons, però de moment no ha complet cap mànega sense alguna errada». Només van acabar 52 esquiadors, i entre els afectats hi van ser Ruiz i Esteve, tots dos fora de cursa en la segona mànega.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT