PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les ‘Pasquaolimpíades’ arrenquen amb 90 nens i joves

Aquesta setmana les activitats estan enfocades als esports menys coneguts

Per El Periòdic

Infants d’Encamp durant les ‘Pasquaolimpíades’.
Infants d’Encamp durant les ‘Pasquaolimpíades’. | Comú d’encamp

El Comú d’Encamp arrenca la segona setmana d’activitats de Pasqua a la parròquia i al Pas de la Casa amb més de 90 inscrits. Les Pasquaolimpíades consten de dues setmanes plenes d’activitats per a infants i joves de la parròquia, amb l’objectiu de promocionar esports poc coneguts a través del joc. Hi prenen part infants d’entre 6 i 12 anys i joves d’entre 12 i 18 anys. Durant aquesta segona setmana, se celebrarà una jornada multiesportiva; una cursa d’orientació; un torneig; una cursa de relleus, i una sortida al 360 Xtrem.
La setmana passada, les activitats van girar al voltant del cinema i la pel·lícula Brúixola daurada. Es va desenvolupar un pla de treball per, a través de l’afinitat amb els animals i la projecció d’aquest film, aprendre a descriure les emocions.

Entre les activitats dutes a terme, com ara treballs manuals o jocs de pistes, s’hi van afegir una sortida al Palau de Gel i una tarda de piscina al Centre esportiu del Pas, en la qual es van desplaçar tots els participants de la vila d’Encamp.

La voluntat del comú és organitzar setmanes temàtiques durant les vacances escolars, amb la finalitat de promocionar l’educació en el lleure i donar resposta a les necessitats de conciliació de la vida laboral a les famílies.

Cal recordar que totes les activitats es desenvolupen seguint amb el compliment dels protocols aprovats pel Ministeri de Salut. Entre aquestes mesures hi ha la realització de la majoria de les activitats a l’aire lliure en diferents espais de la parròquia, així com la resta de recomanacions  de seguretat i prevenció, com la desinfecció de les mans o l’ús de la mascareta tota l’estona, per evitar els contagis de Covid-19.

Com ja van fer durant el primer torn la setmana passada, els infants i joves es divideixen en diferents grups i els monitors de cadascun d’ells sempre són els mateixos i, d’aquesta manera, no hi ha barreja entre grups. Per altra banda, i un dels moments més delicats, l’hora de menjador, cadascun d’ells dinen de forma separada, evitant, d’aquesta manera, el contacte entre ells.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT