PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Andorra Women Trial Team vol continuar creixent

L’equip va millorant, tant a nivell tècnic com en ambició de cara als campionats

Per El Periòdic

L’Andorra Women Trial Team a l’Andbank.
L’Andorra Women Trial Team a l’Andbank. | andorra women trial team

L’Andorra Women Trial Team, el primer equip femení de trial del país, va presentar els objectius que s’ha marcat l’equip per aquesta segona temporada. Igualment, Andbank ha confirmat la seva col·laboració com a patrocinador per segon any. A l’acte van assistir Josep M. Cabanes (sotsdirector general Banca País d’Andbank), Josep Punti (secretari del Moto Club Pirineu) i Oriol Pi (entrenador de l’equip i representant de 4T Motos). D’altra banda, les pilots de l’equip, Lola Gabriel, Aitana Núñez, Laia Pi, Maria Font i Alèxia Lladó també van estar presents però de forma telemàtica.


Desprès dels bons resultats que van obtenir l’any passat, com la primera posició de Laia Pi al Campionat d’Espanya en TR2 o la primera posició de Maria Font al Campionat d’Espanya TR3, l’equip encara aquesta edició amb molta empenta i ha començat la temporada amb resultats molts bons. Aitana Nuñez i Maria Font van fer podi en els campionats d’Andorra, mentre que Alèxia Lladó i Laia Pi es van fer amb la primera posició en diverses proves del campionat de Catalunya. 
Depenent de l’evolució dels seus entrenaments, de la preparació física i també si la situació sanitària ho permet, les pilots de l’equip tenen previst optar a les diferents curses dels campionats d’Andorra, el campionat de Catalunya, el Campionat d’Espanya i, a més, el Campionat del Món, on participarà la Laia Pi. 


Pi va destacar que «veiem el progrés de les noies que acaben d’iniciar, i també del resultat de les més experimentades. Tot i això, hem de seguir treballant intensament per mantenir els nostres objectius». Tanmateix, les cinc pilots es van reafirmar en els seus objectius de cara a aquesta temporada i al cap tenen el superar-se i aconseguir sumar participacions als campionats. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT