PUBLICITAT

Concurs de l’ENA per a una producció sobre Ràdio Andorra

Els creadors poden presentar les propostes fins el 14 de maig

Per El Periòdic

La producció vol donar a conèixer la història de Ràdio Andorra.
La producció vol donar a conèixer la història de Ràdio Andorra. | FONS DE MIQUEL SÁNCHEZ BAÑOS

L’Escena Nacional d’Andorra (ENA), impulsada pel Govern i el Comú de la Massana i que té com a soci col·laborador el Comú de Sant Julià de Lòria, juntament amb l’Arxiu Nacional, ha obert la convocatòria per a l’elaboració d’una producció en petit format per a tots els públics que doni a conèixer la història de Ràdio Andorra.

Els creadors escènics interessats es poden presentar fins al 14 de maig. Del conjunt de propostes, un jurat format per la direcció artística de l’Escena Nacional, un director/a i dramaturg/a de fora del país i un/a representant de l’Arxiu Nacional n’escollirà una de les presentades.

La seleccionada rebrà 3.000 euros per desenvolupar una dramatúrgia textual o escènica i que funcioni com a base per l’obra que es produirà el 2022. El treball es pot presentar a títol personal o com a companyia i es contempla un pressupost propi per cobrir la producció, assajos i estrena. L’objectiu de la nova producció és poder oferir a l’espectador la possibilitat de conèixer l’evolució del país prenent com a fil conductor la ràdio i la seva gent.  

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT