PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els bars lamenten la falta de previsió en l’obertura

L’anunci els va agafar per sorpresa i cada establiment va salvar-ho com va poder

Per El Periòdic

Una terrassa d'un bar
Una terrassa d'un bar | Alex Lara

L’anunci a última hora de la recuperació de la mobilitat entre Espanya i Andorra va agafar desprevinguts a la majoria de bars. Així ho va confirmar el portaveu de la Unió de Bars, Francesc Medina, que va indicar que «no vam tenir temps de preparar l’arribada de turistes» i cada establiment va haver de reaccionar com va poder «amb els majoristes, si encara eren a temps, i sinó tirar de supermercat» per tal d’oferir el millor servei possible.
La major afluència de persones al país sí que la van notar aquells establiments oberts amb «una millor caixa que els últims dies». Un fet en què el temps els va ajudar amb dies de sol i calor que van omplir les terrasses.
Tot i aquests dies amb uns números més bons, Medina va assegurar que «no salven la debacle que portem, ni salven cap situació econòmica que suportem» des del mes de març del 2020 quan la pandèmia va arribar  al Principat.

Després de Setmana Santa, la principal preocupació dels establiments és «com passem aquests dies» fins a l’estiu. «Estem anant a compte gotes i en funció del que comuniquen en cada moment; un fet que ens complica molt la manera de funcionar», va assegurar Medina. H

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT