PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sant Julià de Lòria commemora el Dia Mundial de l’Activitat Física

Els ciutadans de la parròquia gaudeixen de l’esport a l’aire lliure

Per El Periòdic

Infants de 7 a 12 anys partiquen trial
Infants de 7 a 12 anys partiquen trial | Comú de Sant Julià de Lòria

El Comú de Sant Julià de Lòria va commemorar ahir el Dia Mundial de l’Activitat Física amb diferents actes esportius per a totes les edats.  La jornada va comptar amb una gran participació ciutadana, respectant totes les mesures de seguretat com a prevenció per evitar la propagació de la Covid-19.
El director del Centre Esportiu de Sant Julià, Òscar Balcells, es va mostrar satisfet amb la resposta de la gent. «La Covid no ens atura en cap de les activitats que podem seguir desenvolupant, sempre busquem les vies per a dur-les a terme», va apuntar. Així, el director va voler recalcar la importància de l’esport en un any tan complicat: «Ajuda a reforçar el sistema immunitari. A més, també beneficia al factor mental i permet establir relacions socials».


La pandèmia va obligar a canviar alguns aspectes de la celebració, però tots els participants van poder gaudir de la iniciativa. Formant grups reduïts i mantenint una distància mínima entre persones de quatre metres, es van desenvolupar fins a sis activitats diferents.


La gent gran va inaugurar l’acte. Primer, amb una sessió de manteniment físic a les 10.00 hores a la Plaça Solà. Més tard, a les 11.00 hores, van protagonitzar una passejada per la parròquia.
La resta de ciutadans es va poder unir a partir de les 13.30 hores, amb el trail popular. 


En horari vespertí es va dur a terme un nou trail a les 19.00 hores, mentre que a la mateixa hora va començar l’activitat de cycling, així com la de la iniciació al trial, per als més menuts. Aquesta última, organitzada per la Federació Motociclista d’Andorra, permet a nens de 7 a 12 anys tenir un primer contacte amb motos elèctriques.

Per acabar, la jornada va tancar amb una sessió de zumba i altra de cycling a les 20:00. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT