PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Caldea registra el millor dissabte des de novembre

Fins a 800 persones van visitar dissabte passat el centre termolúdic

Per El Periòdic

L’edifici de Caldea.
L’edifici de Caldea. | Maricel Blanch

El centre termolúdic de Caldea va registrar, aquest dissabte de Setmana Santa, la millor dada assolides en un dissabte des del passat mes de novembre. Així ho van certificar des de l’entitat que van estimar en «800» les persones que van visitar les instal·lacions, el que significa «triplicar el nombre d’assistents».

De fet, davant aquest previsible augment d’afluència de gent durant aquests dies, des del centre van canviar l’espai termal obert –van tancar Innú i van obrir Caldea– per «guanyar en aforament» que, com van recordar, està limitat al «30%».

Tot i fer un «balanç positiu», des de Caldea van lamentar la tardança en què es va anunciar la recuperació de la mobilitat entre Espanya i Andorra, ja que la gent no va poder fer plans i «no va tenir un efecte en les reserves», així com que va impedir la reacció del centre termolúdic «redirigint esforços en fer promocions i millorar els resultats».

Amb la incertesa de la pandèmia, des de Caldea treballen dia a dia, i, en funció de les restriccions en el Principat i al països veïns, obren o tanquen els diferents espais termals. De fet, una vegada passats aquest dies, l’espai termolúdic de Caldea torna a tancar les portes, deixant pas a Innú. Tot i els canvis constants, des de l’entitat confien en què «el mes de juny puguem obrir els dos espais–Caldea i Innú– i no tancar-los durant tot l’estiu».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT