PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un detingut per intentar atropellar agents de circulació

El vehicle es va donar a la fuga fent un canvi de sentit i en direcció contrària

Per El Periòdic

L'edifici central de la Policia
L'edifici central de la Policia | Arxiu ana

La Policia va detenir ahir una persona d’origen irlandès que, segons va confirmar el mateix cos de l’ordre, hauria intentat atropellar dos agents comunals a la Massana.

Els fets van passar ahir al matí quan, en el transcurs de les seves tasques en la jornada laboral, els dos agents de circulació van requerir al vehicle, un BMW d’alta gamma, que s’aturés. El seu conductor, no només va fer cas omís de les ordres dels agents, sinó que va accelerar, va realitzar un canvi de sentit prohibit en el centre de la Massana i va marxar de l’indret a tota velocitat i en direcció contrària cap a Anyós.

Davant de la situació viscuda, els agents van requerir la presència de la Policia per presentar la pertinent denúncia, fet que va comportar que les forces de l’ordre muntessin el dispositiu pertinent per mirar d’aturar el vehicle; uns controls que es van efectuar entre Anyós i l’Aldosa.

Finalment, el vehicle va ser localitzat a l’interior de l’aparcament d’Anyós Park sense cap ocupant. Poc després, el conductor va ser localitzat a l’establiment hoteler i la Policia va procedir a la seva detenció.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT