PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Martínez: «Ens emportem els tres punts merescudament»

Els integrants de l’FC Andorra, optimistes en finalitzar el partit al Prada de Moles

Per El Periòdic

Els jugadors de l’FC Andorra celebren l’1-0 contra la UE Eivissa.
Els jugadors de l’FC Andorra celebren l’1-0 contra la UE Eivissa. | @FCANDORRA

L’FC Andorra va aconseguir la victòria el passat diumenge contra qui era el favorit a les apostes. La UE Eivissa va treure una mitjana de 2,22 punts per partit a la fase regular, sent així l’equip més sòlid i amb més possibilitats d’assolir l’ascens a la segona divisió.
No obstant això, l’estadi Prada de Moles comptava amb una afició que trepitjava per segona vegada les graderies en una competició aquest any. Amb això, va ser Carlos Martínez el que va posar l’1-0 a la meitat de la primera part i que ja va suposar el resultat final per a atorgar als locals els tres primers punts d’aquesta fase.


Després del partit, els jugadors van voler compartir les sensacions que els havia deixat la trobada. El mateix davanter tricolor assegurava que «ha sigut importantíssima aquesta victòria, i més perquè davant teníem a un equip que havia fet les coses molt bé a la lliga, però aquest camp se’ls fa complicat a tots i ho hem demostrat durant tota la temporada». «Hem fet un partit molt seriós i ens emportem els tres punts merescudament», comentava Martínez mentre afegia que «amb l’últim partit de la fase regular ens vàrem treure un pes de damunt i hui s’ha notat que estàvem millor mentalment».


També el porter Nico Ratti, un dels jugadors més destacats del partit, afegia la importància d’enfrontar-se a un equip com la UE Eivissa i «s’ha notat que li hem donat la importància que es mereixia i des del minut 1 hem estat molt concentrats al partit, també perquè érem conscients del perill que ens podien generar».


Finalment, el defensa central Mickael Gaffoor recolsava que «la idea de joc que nosaltres presentem és clara, i encara que hi hagi voltes que es cometen errors cal seguir per la mateixa línia».

PUBLICITAT
PUBLICITAT