Dos podis per el CTT Valls del Nord a Catalunya

Izia Martineau i Oriol Martinez van ser els protagonistes principals al Campionat de Catalunya de Tennis Taula

Integrant del CTT Valls del Nord a Catalunya
Integrant del CTT Valls del Nord a Catalunya | FATT

Des del diumenge 28 de març fins a l’1 d’abril es va disputar a Valls (Tarragona) el Campionat de Catalunya de Tennis Taula. El CTT Valls del Nord va participar amb 12 inscripcions a les diferents categories. A Pre-Benjamins, Izia Martineau i Leo del Viso van participar, a la disciplina femenina i masculina respectivament. Martineau va disputar la tercera plaça de la categoria contra Aina Casanovas, del CTT Ganxets de Reus, i es va imposar per 3-1 assolint així el calaix de bronze del podi. D’altra banda, Leo del Viso va arribar a quarts de final, però finalment va caure per 3-0. En categoria benjamins, Pep Garralla i Oriol Martinez van ser protagonistes. Garralla va quedar 7è del quadre B de la competició i Oriol Martinez, per la seva part, va disputar el tercer i quart lloc contra Alex Page, del que es va desfer pujant així al podi. Finalment, en categoria alevina, el mateix Oriol Martínez va assolir la cinquena posició de la competició, un gran resultat si es té en compte que Martínez, per edat, pertany a la categoria inferior, la benjamina.