El MoraBanc nota el desgast físic i cau davant un sòlid Baskònia

Els del Principat lluiten tot i les set baixes i només amb vuit jugadors de camp

Senglin intenta anotar davant la defensa de Peters.
Senglin intenta anotar davant la defensa de Peters. | ACB Media

El Poliesportiu d’Andorra tornava a albergar un partit de la Lliga Endesa. Aquesta vegada, els d’Ibon Navarro s’enfrontaven a un TD Systems Baskonia que assolia la 4a posició a la taula classificatòria. Per altra banda, els locals venien de dues pròrrogues consecutives als últims partits, amb set baixes i tan sols vuit jugadors de camp. L’anècdota és que al fons de la pista estaven presents tots els jugadors lesionats del conjunt tricolor i amb ells es podia fer un equip perfectament, i de gran nivell.

El partit començava molt igualat i ambdós equips sortien amb tot. El MoraBanc sortia ràpidament al contraatac mentre que els de Vitòria aprofitaven més el joc interior. El primer quart va acabar 23-21 a favor dels locals, però seria l’últim del partit. A la mitja part el Baskònia va acabar per davant al marcador, 34-36, i com si es tractés d’un guió, a poc a poc la diferència va anar augmentant, impedint als tricolor tornar a posar-se per davant. La trobada es va posar 52-63 al tercer quart i 68-82 com a resultat final del partit. Un enfrontament on els visitants van proposar un joc molt físic, amb una defensa sòlida, que era precisament el tipus d’escenari que menys beneficiava al MoraBanc.

El pivot francès Bandja Sy va ser el jugador més complet per als andorrans, mentre que l’aler lituà del TD Systems Baskònia, Rokas Giedraitis, va ser el líder dels de Dusko Ivanovic, anotant 15 punts, sis rebots i aconseguint una valoració final de 23.