L’FC Andorra aconsegueix els tres primers punts de la fase d’ascens

Un gol acompanyat d’una gran defensa provoca l’alegria a un Prada de Moles custodiat per l’afició

Carlos Martínez celebra l’1-0 juntament amb l’afició al Prada de Moles.
Carlos Martínez celebra l’1-0 juntament amb l’afició al Prada de Moles. | @FCANDORRA

Ahir, al Prada de Moles va gaudir d’un autèntic partit de futbol entre dos equips que buscaven començar amb bon peu aquesta segona fase d’ascens a la Segona Divisió. El retorn del públic al camp de l’FC Andorra per segona vegada no va poder concloure d’una millor manera. L’equip tricolor es va imposar per 1-0 a la UE Eivissa amb un bon gol del davanter Carlos Martínez.

La primera part va començar molt bé per als tricolor, que proposaven un estil de joc que consistia a mantenir la pilota i sortir des del darrere amb tranquil·litat. El bon joc local va fer que l’únic destacat de la UE Eivissa fos Javi Lara, però aquest no comptava amb una actuació espectacular del porter italoargentí, Nico Ratti, que va ser un mur durant els 90 minuts. Sense cap dubte el millor del partit. Va ser al minut 28 quan els locals van recuperar la pilota en una jugada aïllada i Pau Martínez aconseguia fer una passada quasi fins a l’àrea petita on es trobava Carlos Martínez, que va colpejar de primeres amb la dreta i superava així el porter visitant.

Amb l’1-0 es va arribar al descans i a la segona part es va veure un FC Andorra més a la defensiva, també marcat pel desgast, sobretot de jugadors com Pau Martínez que van estar molt actius durant tota la trobada. Els eivissencs ho van intentar, però una gran defensa local va refusar cadascuna de les arribades amb perill.

Els de l’illa balear van arribar a Andorra amb el cartell de millor equip de tots els grups que formen la Segona Divisió B del futbol espanyol. Així ho reflectien els números, i és que els que ahir jugaven amb equipació negre feia una mitjana de 2,22 punts per trobada, més que equips com el Barça B. A més, venia de fer un gran paper a la Copa del Rei, on va passar per sobre del Celta de Vigo, equip de la primera divisió espanyola, i va provocar l’esglai a Bilbao, ja que es va quedar. a res d’eliminar l’actual subcampió de la competició.