PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Encamp fa gratuïta la matrícula dels centres esportius a l’abril

És una acció per fomentar la pràctica d’esport i per captar nous socis

Per El Periòdic

Imatge promocional de l’acció als centres esportius.
Imatge promocional de l’acció als centres esportius. | Comú d\'Encamp

El Comú d’Encamp promociona l’accés a l’esport amb l’alta gratuïta durant el mes d’abril als centres esportius d’Encamp i del Pas de la Casa. Segons va anunciar la corporació mitjançant un comunicat de premsa, aquesta promoció, que s’estendrà durant tot el mes d’abril, permet que totes aquelles persones que es facin sòcies del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp o del Centre Esportiu del Pas de la Casa durant aquests dies no paguin la matrícula, que normalment té un cost de 57,30 euros.

El conseller de Joventut i Esports, Xavier Fernàndez, va indicar que «aquesta iniciativa s’emmarca en les accions que promou el comú per incrementar la pràctica esportiva per a totes les edats», i va recordar que era un dels objectius marcats com a Vila Europea de l’Esport. En concret, aquesta acció té la finalitat de «captar nous socis per als centres esportius comunals» que és des d’on s’impulsen una gran part de les activitats esportives a la parròquia.

Aquesta promoció és vàlida pel tots abonaments anuals destinats a adults. De fet, la iniciativa es realitza tradicionalment un cop a l’any, però enguany s’ha avançat a la primavera. Des de les recepcions dels centres esportius s’informarà les persones interessades de la documentació necessària per a realitzar l’alta gratuïtament.

PUBLICITAT
PUBLICITAT