PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc afronta un dels partits més exigents de la temporada

L’equip del Principat lluitarà contra les estadístiques enfront el Baskonia

Per El Periòdic

Senglin i Hannah a la jornada 18.
Senglin i Hannah a la jornada 18. | ACB Media

El MoraBanc disputarà demà, a les 12.30 hores, el partit pertanyent a la jornada 29 de la Lliga Endesa. Enfront tindrà un TD Systems Baskonia que es posiciona a la 4a plaça de la classificació. L’equip d’Ibon Navarro arriba, com ha sigut notícia els darrers dies, amb la infermeria plena de jugadors, un context que juga en contra dels que seran locals a la jornada.


Ambdós equips s’han enfrontat un total de 20 vegades. D’aquestes, el MoraBanc ha aconseguit endur-se la victòria en set ocasions, mentre que les altres 13 han estat a favor de l’equip dirigit per Dusko Ivanovic. Els de Vitòria-Gasteiz compten amb un encertat Rokas Giedraitis, i és que l’aler lituà està fent una mitjana de 12,7 punts per partit, amb un total de 343 durant aquesta temporada. Juntament amb ell, el jugador amb la valoració més alta dels alabesos, Achille Polonara, l’aler-pivot italià que fa un percentatge de 11,2 punts per partit, i el base, creador del joc basc, Pierria Henry, amb una valoració percentual de 12,9 i 11,2 pel que fa a puntuació. Els d’Alaba vénen d’una derrota en la passada jornada per 78-99 contra Herbalife Gran Canària.

 
Per altra banda, a l’equip local hauran de ser Hannah, Paulí i Senglin, en termes generals els que suporten el pes de l’equip, mentre jugadors com Sergi García, Parakhouski o Babatunde hauran de donar la seva millor versió. A l’últim enfrontament, Paulí va demostrar una gran solidesa defensiva mentre que l’estatunidenc Senglin va tenir centellejos d’una agressivitat en atac necessària per l’equip.


L’última victòria del MoraBanc enfront al Baskonia va ser al gener del 2020, mentre que per als bascs és més recent, al mateix mes, però d’aquesta temporada 2021,al que va ser el darrer enfrontament entre els dos, que va acabar 84-67. La història també ens deixa dades com la victòria més grossa dels tricolor contra aquest rival, que és de 93-73 a l’any 2018, mentre que per l’altra part, la pitjor derrota quant a puntuació va ser un 83-105, més enllà de l’any 2016.

PUBLICITAT
PUBLICITAT