PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Comú d’Encamp convoca les places per contractar joves a l’estiu

Les places ofertes són en turisme,cultura, joventut i esports, entre altres.

Per El Periòdic

Una informadora turística a l’orri del Cubil l’estiu del 2020.
Una informadora turística a l’orri del Cubil l’estiu del 2020. | Comú d\'Encamp

El Comú d’Encamp obre la convocatòria per a la contractació de joves durant l’estiu per a les places d’interins dels mesos de juliol i agost que reforçaran els serveis de turisme, cultura, joventut i esports, principalment, però també manteniment i medi ambient. La cònsol major d’Encamp, Laura Mas, va explicar que «des del Comú volem donar una oportunitat laboral als joves de la parròquia» de manera que durant l’estiu puguin compaginar feina i vacances acadèmiques, i per tant, «animo als joves a presentar-se a aquestes places». 

Les places que s’ofereixen són, per exemple, com a guies de museus i monuments, reforç dels serveis de biblioteca del Pas de la Casa o a les instal·lacions esportives, com la piscina. També es pot optar per treballar d‘informadors a les oficines i espais d’interès turístic o de personal de suport al departament de Manteniment i Infraestructures o al d’Higiene, Medi Ambient i Agricultura. 

El termini per presentar les sol·licituds acaba el dia 19 d’abril a les 14.00 hores. La convocatòria també està oberta per cobrir places de monitors i auxiliar per a les colònies de la Baronia i les activitats de 4X15. 
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT