PUBLICITAT

Andorra la Vella

Andorra sortirà a lluitar contra una Hongria invicta als últims vuit partits disputats

Els de Koldo Álvarez de Eulate confien el joc a potenciar la defensa i reaccionar ràpids al contraatac

Per El Periòdic

Koldo Álvarez de Eulate i Marc Pujol a la roda de premsa prèvia al partit.
Koldo Álvarez de Eulate i Marc Pujol a la roda de premsa prèvia al partit. | EL PERIÒDIC

La selecció del Principat disputarà demà el tercer partit d’aquesta fase de grups per al Mundial de Qatar 2022. Enfront, una selecció d’Hongria que està sorprenent degut als números que arrossega. El combinat dirigit per Marco Rossi roman invicte des dels últims vuit partits internacionals que han jugat, no han perdut cap, i els últims cinc han estat tres victòries i dues derrotes. A més, en aquestes victòries els hongaresos han marcat dos gols o més.


Al primer partit, els de Koldo Àlvarez van aguantar molt bé els 90 minuts, però va ser un solitari gol el que els va privar d’arrapar el punt. Al segon partit, el disputat el passat diumenge a Varsòvia contra la selecció polonesa, va tenir nom i cognom: Robert Lewandowski. El davanter del Bayern de Münich va ser implacable amb la selecció i va dur tot el ritme d’atac dels locals. Com a notícia més positiva, el debut oficial del jove porter Iker Álvarez amb la selecció absoluta. Un jugador que presenta grans capacitats per a destacar al futbol andorrà.


Ambdues seleccions s’enfrontaran amb dinàmiques diferents, però amb un passat a tenir en compte. El conjunt del Principat no coneix la victòria des dels darrers 13 enfrontaments internacionals disputats, però l’última victòria que aconseguiren els del Principat va ser justament contra aquesta selecció d’Hongria, amb un sorprenent 1-0 al juny del 2017. 


Per a una part, acabar aquest descans internacional aconseguint set punts de tres partits posaria als homes de Rossi en una posició forta per a classificar-se per a la seva primera Copa Mundial des de 1986, mentre que aconseguir els tres punts per als de Koldo Álvarez suposaria una alenada d’aire.
Aquest serà l’últim enfrontament abans de l’aturament de la competició, que retornarà a principis de setembre, amb un Andorra-San Marino a l’Estadi Nacional.

Covid-19

Els cinc integrants de la delegació andorrana que van donar positiu a les proves de Covid-19 i s’havien quedat confinats a Polònia, ja estan de camí al Principat. Les autoritats sanitàries poloneses han donat el vist i plau a la seva tornada a casa.

PUBLICITAT
PUBLICITAT