PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les proves mèdiques confirmen la lesió al genoll de Nacho Llovet

L’aler-pívot del MoraBanc té una inflamació postreumàtica que dependrà d’evolució

Per El Periòdic

Llovet, a terra, després del cop al genoll.
Llovet, a terra, després del cop al genoll. | ACB Media

Les proves mèdiques realitzades ahir pel MoraBanc al seu jugador, Nacho Llovet han acabat per confirmar la lesió de l’aler-pívot. Llovet pateix una inflamació postraumàtica al genoll dret, per la qual rebrà tractament conservador que consistiran amb la realització d’infiltracions de plasma. El seu retorn a les pistes anirà en funció de l’evolució de la mateixa lesió. Així doncs, i com ja s’havia confirmat, Llovet s’uneix a les baixes de Moussa, Guille Colom, Tyson Përez, Tomasz Gielo i Malick Dimè. El català ja no va poder estar a casa del  Movistar Estudiantes, on l’equip va lluitar amb tot, forçant fins i tot la pròrroga, però els punts es van quedar finalment a Madrid. 


El pròxim partit enfrontarà als del Principat, que actualment es col·loquen novens a la taula classificatòria, contra el TD Systems Baskonia, que ocupa la quarta posició a la Lliga Endesa. Un partit difícil per als tricolor, i més tenint en compte l’overbooking a la infermeria, on l’equip haurà de dependre de la gran actuació dels membres disponibles, entre ells un gran Clevin Hannah, que està sent l’actiu més valuós per als andorrans arribant a fer una última actuació increïble, amb una valoració de 37, 29 punts, nou assistències i sis triples.


Tot i això, la dinàmica és positiva tenint en compte la situació general. L’equip aconsegueix arribar a les acaballes dels partits sencers, i amb una intensitat elevada. Amb el temps, els del Principat tornaran a comptar amb tots els jugadors disponibles i els resultats s’encaminaran de nou. «Orgull màxim, tot i la derrota», va ser el missatge que es va emetre des de el club al finalitzar l’encontre a Madrid.

PUBLICITAT
PUBLICITAT