PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cara i creu per a la secció de ‘boardercross’ de la FAE

Maeva Estévez i Lluís Marín han estat els protagonistes de l’esdeveniment

Per El Periòdic

Visa, Marín, Martín, Estévez i Pintat, a l’esdeveniment.
Visa, Marín, Martín, Estévez i Pintat, a l’esdeveniment. | FAE

En un acte realitzat durant el dia d’ahir, la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) va realitzar el balanç corresponent a la temporada, més específicament a la secció de boardercross. A la reunió van comparèixer Carles Visa (gerent de la FAE), Josep Pintat (president), Sergi Martín, (director general de Negoci de Vall Banc) i els riders Maeva Estévez i Lluís Marín. 


«Balanç amb cara i creu, amb matisos. Com a cara tenim, per un costat, la  Maeva, que ha quedat 2a en la general del Circuit Copa d’Europa, i per l’altre que no ens hem fet mal competint i de cara a l’any que ve anem preparats», comentava Visa sobre els aspectes positius. «I a la creu tenim al Lluís, que ha fet molts esforços per superar el mal d’esquena que arrossega, però finalment ens ha passat per sobre la situació», recalcava el gerent. Per la seva part, el propi Lluís Marín explicava que «no ha sigut una temporada gens agradable. Al començament va ser molt millor, però aquest mal d’esquena em va frenar en sec. Un dolor que no ve de cap accident ni cap esforç que sortís del que és normal. Per tant, no em veia capacitat per a entrar a les competicions», aclarava el rider. Tanmateix, l’andorrà assegurava no  deixar de competir pel moment, «i ho he pensat moltes vegades, perquè quan un no pot sortir del llit tota mena de situacions li passen pel cap, però després pense que he lluitat molt per estar on estic i que quan ho deixe serà perquè jo vegi que la meva esquena no soporta res més».


Per la seva part, Estévez va explicar que el seu procés d’adaptació a l’equip de Copa del Món no ha estat com esperava, però en general es troba «molt contenta perquè he assolit els meus millors resultats». 


Finalment, també es donava a conèixer que El Campionat d’Espanya d’SBX FIS que s’havia de celebrar a Sierra Nevada, s’ha cancel·lat pel mal temps. A la competició absoluta havia de participar Mario Da Cruz, però finalment l’equip torna a Andorra. La causa ha estat el fort vent, que ha provocat ratxes de fin 80 km/h. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT