PUBLICITAT

Andorra la Vella inicia divendres la recollida d'arbres de Nadal

  • S'habilitaran diferents punts en tres aparcaments cèntrics de la parròquia
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un arbre de Nadal. Foto: TONY LARA

El Comú d'Andorra la Vella habilitarà a partir d'aquest divendres 7, i fins al 21 de gener, els punts de recollida d'arbres de Nadal naturals en tres aparcaments cèntrics de la parròquia, segons va informar ahir la corporació, en la línia seguida durant anys anteriors.

Els ciutadans hi podran dipositar els arbres, lliures d'ornamentacions, o bé optar per dirigir-se a la deixalleria comunal d'Enconcers, situada a la carretera de la Comella, i que està oberta de les vuit del matí a la una del migdia, de dilluns a divendres.

Els arbres que sobrevisquin en bones condicions seran plantats en diversos indrets de la parròquia. Els restants seran triturats i convertits en compost, reincorporant-los al cicle de la natura. El Comú ha habilitat com a punts de recollida els aparcaments comunals del Cedre, a Santa Coloma, del parc Central, i del Fener.

Des del Comú d'Andorra la Vella es va recordar que per a qualsevol informació complementària, els ciutadans poden contactar telefònicament amb el Departament d'Higiene Pública del Comú d'Andorra la Vella. D'aquesta manera, les festes de Nadal tindran la seva vessant ecològica en un entorn en què aquest aspecte és fonamental.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT