Un bon MoraBanc no pot endur-se el partit, tot i anar a la pròrroga

Els d’Ibon Navarro lluiten fins al final, però es troben amb un Estudiantes ben plantat al camp

Hannah proposant una jugada en atac al partit.
Hannah proposant una jugada en atac al partit. | ACB Media

El MoraBanc visitava el Wizink Center en un partit on els d’Ibon Navarro arribaven amb la infermeria plena. Tan sols vuit jugadors de camp disponibles i amb les baixes de Moussa, Guille Colom, Tyson Pérez, Tomasz Gielo, Malick Dimè i tampoc amb Nacho Llovet, que va ser el darrer a incorporar-se a la llista de jugadors lesionats. Enfront, un Estudiantes amb canvi de cara, ja que les sensacions obtingudes pel conjunt madrileny des de l’arribada de Jota Cuspineda eren molt positives. Com a peces claus, un J.J.Barea capaç d’organitzar tot el joc i un Avramovic posicionat com a cinquè màxim anotador d’aquesta Lliga Endesa.

El partit va començar amb domini absolut per part del Movistar Estudiantes, que va arribar a posar-se amb un 20-4 al marcador. Un gran Alec Brown aconseguia 3/3 en triples, Delgado estava sòlid defensivament i com era costum, Avramovic concentrava el joc local. Amb aquest panorama, Ibon Navarro va demanar temps mort i a l’equip li va canviar la cara.

Al segon quart va arribar la reacció del MoraBanc. Un molt bon Paulí en defensa conseguia anul·lar tant a Jackson com a Avramovic i els tricolor agafaven aire. La clau, com als últims partits, va ser Hannah, que va posar un 3/3 en triples, ajudat també per un Babatunde que va fer vuit punts seguits i aportava tant en atac com en defensa. Per part dels locals, Robertson i Sola feien un 4/4 en tirs exteriors entre els dos, mentre que Avramovic va seguir fent el seu partit.

Per al tercer quart, Ibon Navarro tenia clares les seves indicacions: pilotes a Hannah i Senglin, mentre que Paulí havia d’aprofitar les passades d’aquests. I així va ser. El base del MoraBanc aconseguia treure bons resultats als tirs de tres i, per la seva part, es va veure un Senglin més agressiu. Però l’equip de Cuspineda ho va tenir clar, i va ser Barea qui lluitava durant tot el partit contra Hannah.

Finalment, a l’últim quart, va ser el mateix jugador estatunidenc nacionalitzat senegalés qui aconseguia generar més perill en atac. La mala notícia van ser les 12 pèrdues que arrossegava l’equip del Principat quan es complia la meitat de l’últim període. Els andorrans abusaven dels tirs exteriors, mentre passava tot el contrari a l’equip local. Tot i això, el partit anava a la prórroga. Minuts molt físics per part dels dos conjunts, però el desgast es va notar més a les files dels tricolor, i això va acabar per decantar el partit.