PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc, al Wizink Center amb l’infermeria plena

Els d’Ibon Navarro buscaran la victòria per acomodar-se a la mitja taula

Per El Periòdic

El MoraBanc en un entrenament previ al partit.
El MoraBanc en un entrenament previ al partit. | bcandorra

El MoraBanc jugarà avuí, a les 20.30 hores, al Wizink Center contra l’Estudiantes. Els d’Andorra arriben a una bona dinàmica després d’aconseguir dues victòries consecutives en els últims partits. 


No obstant això, el hàndicap d’aquest encontre és l’overbooking a la infermeria que te l’equip del Principat, i és que Ibon Navarro no podrà comptar amb Moussa, Guille Colom, Tyson Përez, Tomasz Gielo, Malick Dimè i tampoc amb Nacho Llovet, que va ser el darrer a incorporar-se a la llista de jugadors lesionats. 
Al davant, l’equip tricolor es trobarà amb un Movistar Estudiantes que fa poc va canviar d’entrenador, i que sembla que amb Jota Cuspinera ha canviat la cara i potser hagi donat amb la tecla per allunyar-se de la zona perillosa de la taula. Com a peça clau del conjunt madrileny, tot un excampió de l’NBA com és J.J. Barea, que destaca per sobre de la resta. Però, a més, s’han de tenir en compte jugadors com Abramovic, Robertson, Edwin Jackson, i també a tot un superclasse com Gentile, que en aquest cas no està clar que jugui degut a unes molèsties.


«Juguem contra un equip que té un gran potencial ofensiu i que ha millorat amb l’arribada de J.J. Barea i que pot anotar 90 punts fàcilment», afirmava Ibon Navarro just abans de de marxar cap a Madrid. Els tricolor sortiran a per una victòria tot i les preocupacions que sortien també als últims entrenaments, on no s’hi van deixar veure ni Palsson ni Senglin, que no arribin a ser baixes, però sí dubtes per a la trobada, ja que no se sap si finalment podran contribuir. Per a Sergi Garcia el rival «s’ha reforçat bé i està en molt bona dinàmica, practica un joc molt ofensiu i haurem d’anar amb molt de compte amb aquestes coses». Per al base «tot i les moltes complicacions que tenim estem preparats per competir el millor possible». 


A l’últim enfrontament entre ambdós equips, el MoraBanc es va emportar la victòria a la jornada 15 per 81-73 al Poliesportiu. H

PUBLICITAT
PUBLICITAT