Els andorrans competien a Madonna di Campiglio, a les finals de la Copa del Món

Un dels integrants de l’equip nacional a Itàlia.
Un dels integrants de l’equip nacional a Itàlia. | FAM

Era previst que l’equip nacional de muntanya competís durant el dia d’ahir i també demà. No obstant això, malauradament, el integrants van haver de tornar al Principat, a causa de que ahir al matí un d’ells va donar positiu en el test rutinari de Covid-19. La decisió va ser presa tenint en compte la precaució de tots, malgrat que molts ja tenien anticossos per haver passat el virus, i el protocol a seguir serà l’establert.

Des del passat 24 de març, l’equip era a Madonna, Itàlia, disputant la Brenta Dolomites International Ski Alp Race. A la prova Sprint, Xavi Areny va ser l’únic representant sènior aconseguint superar la ronda classificatòria, però no va poder passar de quarts de final. Finalment, va assolir una exel·lent 15a plaça. En categoria femenina sènior, Laia Sebastià va donar el seu màxim en la que va ser la seva segona experiència en aquesta prova, però no va poder classificar-se. En categoria sub-20, Oriol Olm es va classificar i, va disputar la següent ronda, que en aquest cas suponien les semifinals, però malauradament no va poder classificar-se per a la final. Això sí, va conseguir una molt bona 11a posició general.