PUBLICITAT

Roger Puig, segon al supergegant de Gerlitzen

Acosta va ser 7è als Nacionals espanyols, i Vargas, 59è a Suïssa

Per El Periòdic

Roger Puig, segon al podi de Gerlitzen.
Roger Puig, segon al podi de Gerlitzen. | FAE

Roger Puig va aconseguir ahir el segon lloc al supergegant Wpas. L’andorrà va competir contra els rivals que havia tingut a Axamer Lizum i també amb d’altres de gran nivell que es van incorporar al segon bloc de curses. A l’eslàlom posterior, que va donar peu a la classificació de la combinada dels Nacionals austríacs, Puig va sortir, però no va poder finalitzar, tot i que fins a aquell moment estava esquiant molt ràpid i situant-se entre els millors. El del Principat suma aquest podi de supergegant als de descens i supergegant en els Nacionals austríacs, assolits a Axamer Lizum. Avui, a Gerlitzen també, l’andorrà competirà al gegant, mentre que demà serà el torn de l’eslàlom.


D’altra banda, Espot va acollir, durant el dia d’ahir també, l’eslàlom dels Campionats d’Espanya absoluts, tant en categoria masculina com femenina. En homes, l’andorrà més destacat va ser Ty Acosta, aconseguint una sèptima posició amb un temps amb d’1.32.81, mentre que en dones Íria Medina no va poder completar la primera mànega. Així mateix, Jaume Núñez va acabar 21è, amb 1.36.97, mentre que Joel Fonseca va ser 29è, amb 1.41.35, a 11.84. També van competir Àlex Rius i Xavi Cornella, que no van aconseguir acabar la segona mànega, tot i que en la primera van marcar el 5è i el 7è temps, respectivament. Finalment, Iu Escabrós, Cerni Gil, Àxel Esteve, Aritz Àlvarez Bartumeu Gabriel, Lluís Torres i Pere Cornella també van competir, però van quedar fora a la primera mànega.


Per últim, a l’estació d’Anniviers-Zinal es va disputar l’última cita dels Nacionals suïssos de velocitat, amb el supergegant, on l’andorrà Matias Vargas va ser 59è. El del Principat va finalitzar amb un crono de 1.22.51, a 5.55 del guanyador. La pròxima cita per a l’esquiador serà a Chatel.
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT