PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’UdA escalfa motors amb un ple universitari Iberoamericà

Van treballar els continguts d’educació, ciència, tecnologia i innovació

Per El Periòdic

La façana de la Universitat d'Andorra.
La façana de la Universitat d'Andorra. | Arxiu ana

La Universitat d’Andorra (UdA) va acollir ahir, de forma telemàtica, una sessió extraordinària del ple del Consell Universitari Iberoamericà (CUIB), que reuneix, entre d’altres, els presidents de les conferències de rectors i de les associacions d’universitats dels països de l’Amèrica Llatina i el Carib. A més de la participació, com a amfitrió, del rector de l’UdA, Miquel Nicolau, la reunió va comptar amb la intervenció de la ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, que va fer l’obertura.

En el decurs de la trobada, es van adoptar diversos acords en relació amb els continguts previstos en matèria d’educació superior, ciència, tecnologia i innovació a la XXVII Cimera Iberoamericana de caps d’Estat i de govern que se celebrarà el pròxim 21 d’abril a Andorra. A més, es va fixar la posició del CUIB davant la convocatòria per la Unesco de la Tercera Conferència Mundial d’Ensenyament Superior per tal de garantir-hi el màxim protagonisme de l’espai universitari iberoamericà.

L’UdA ja va acollir el 25 de juny passat, també virtualment, el 18è Ple del Consell Universitari Iberoamericà. En aquella ocasió, la sessió es va centrar a analitzar l’adaptació de les universitats davant la crisi sanitària i l’educació.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT