PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El PS vol saber l’opinió de la majoria sobre l’aeroport

Riba també demana si el Comú ha estat consultat sobre el tema

Per El Periòdic

El conseller Enric Riba.
El conseller Enric Riba. | ps

El conseller del Partit Socialdemòcrata + Independents d’Encamp Enric Riba va entrar ahir una bateria de preguntes en relació amb el projecte de l’aeroport a Grau Roig que, des de la formació política, volent tractar en la pròxima sessió de Consell de Comú amb la voluntat de conèixer l’opinió que mereix a la majoria comunal sobre el tema.

Segons van indicar des del PS, Riba pregunta si el Comú està d’acord amb el projecte d’aeroport presentat per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis, que s’ubicaria a la parròquia, concretament, a la zona de Grau Roig. En aquest sentit, el conseller insta a la corporació que faci pública la seva opinió al respecte i saber si és favorable o no a què es dugui a terme.

Així mateix, el conseller socialdemòcrata també pregunta si, en cas d’estar d’acord amb el projecte, «el comú, en cas que el Govern no ho faci per tot el país, pot sotmetre via referèndum a tota la parròquia el projecte mencionat». Finalment, Riba també demana informació sobre si la Cambra de Comerç va consultar el comú abans de començar el projecte.

Segons van assenyalar des del PS, «Riba planteja aquestes preguntes després que la Cambra de Comerç presentés el projecte la setmana passada per conèixer l’opinió del Comú, que és el que es deu preguntar tot encampadà». Unes respostes que, en principi, haurien d’arribar en la propera sessió de comú i que mostraran la posició de la corporació.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT