PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un jove de 19 anys és detingut per agressió amb arma blanca

La Policia també arresta un noi de 21 per maltractament en l’àmbit domèstic envers el pare

Per El Periòdic

L’edifici central de la policia.
L’edifici central de la policia. | Arxiu ana

La Policia va detenir diumenge a la nit a Encamp un noi resident de 19 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la vida humana independent i la seguretat col·lectiva. Els agents van ser requerits a la planta baixa d’un edifici de la parròquia encampadana per una discussió i posterior baralla entre dues parelles, la qual va derivar en una agressió amb arma blanca per part del detingut envers l’altre home. Dos dies abans, la Policia va detenir a Escaldes-Engordany un altre jove resident, aquest cop de 21 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic. Els fets van tenir lloc en un domicili particular per una discussió entre pare i fill que va derivar en una agressió del detingut envers el seu progenitor, segons indica el relat policial.

Segons va fer públic ahir la Policia, el cos d’ordre va detenir 14 persones durant la darrera setmana (del 15 al 21 de març). Les detencions es van dur a terme pels presumptes delictes contra la seguretat del trànsit (5) i altres delictes (9).

Destaca també la detenció a Escaldes-Engordany dilluns de la setmana passada de tres joves residents de 18, 21 i 24 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra l’ordre socioeconòmic per ús indegut de targeta de crèdit. Segons explica la Policia, durant el mes de desembre passat, el cos va rebre una denúncia del titular d’una targeta de crèdit per la seva pèrdua i posterior ús indegut. La investigació feta posteriorment va portar a la detenció dels tres nois. Un d’ells hauria trobat la targeta de crèdit a la via pública i posteriorment van efectuar deu pagaments a diferents establiments i per internet, per un import total de 128 euros.

La frontera francoandorrana va ser l’escenari de la detenció d’una noia no resident de 20 anys quan es disposava a creuar el pas fronterer dins d’un vehicle dijous de la setmana passada. Segons la Policia, els agents van fer un control dels quatre ocupants d’un turisme de matrícula francesa, i un d’ells –la detinguda– s’hauria identificat amb documents oficials falsos, ja que els agents van comprovar que les faccions de la persona no corresponien a la persona. Posteriorment, es va efectuar un escorcoll dels afers personals de la noia, i es va trobar el seu passaport legal on constava la seva veritable identitat. Va ser detinguda com a presumpta autora d’un delicte contra el tràfic jurídic.

Per últim, la Policia va detenir dilluns de la setmana passada dos clients d’un hotel d’Andorra la Vella –una parella de dos homes, un no resident de 34 anys i un resident de 49 anys– per una agressió mútua després d’una discussió. En el decurs de la intervenció, els agents van trobar 3,5 grams d’haixix en un dels detinguts. Van ser detinguts com a presumptes autors d’un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT