PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vendrell afirma que el pipicà de Josep Viladomat farà la zona més neta

La consellera assegura que el volen reordenar i mantenir-lo sempre net

Per El Periòdic

El pipicà que ha generat les queixes dels veïns.
El pipicà que ha generat les queixes dels veïns. | Agrupació Afectats Nou Pipicà d’Escaldes

Davant les queixes dels veïns per la instal·lació d’un pipicà a la zona del carrer Josep Viladomat, la consellera de Medi Ambient del comú d’Escaldes-Engordany, Cèlia Vendrell, va sortir al pas del malestar dels veïns i va manifestar que «els gossos ja hi van» a aquest espai i el que vol el comú és «reordenar-lo, endreçar-lo i netejar-lo». Així, va manifestar que en aquest punt ja hi ha una petita zona verda on els propietaris duen les seves mascotes per córrer i que el que vol la corporació comunal és que hi hagi un pipicà de tal manera que puguin «fer les seves necessitats» abans d’entrar en aquest espai verd.

En aquest sentit, Vendrell va manifestar que «al contrari del que s’està dient», el fet que hi hagi un pipicà en aquesta zona farà que l’espai estigui més net. També va aprofitar l’ocasió per recordar que els pipicans es netegen de manera setmanal «regirant la terra». D’altra banda, Vendrell també va voler sol·licitar la col·laboració dels ciutadans que utilitzin la instal·lació, ja que, malgrat que és un pipicà, es demana als propietaris de recollir els excrements dels seus animals i, així, mantenir l’espai el més net possible.

«Volem reordenar-lo i mantenir-lo sempre net i en bones condicions higièniques i sanitàries», va subratllar Vendrell, de tal manera que no hi hagi molèsties per als veïns i que habilitar aquest espai, «sigui beneficiós per a totes les parts». També va voler incidir en el fet que el pipicà està a prop de cases però «no a tocar».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT