PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

‘Hackató’ sobre innovació i desenvolupament de l’UdA

Les persones interessades poden inscriure’s en grups de quatre fins al 12 d’abril

Per El Periòdic

Estudiants universitaris.
Estudiants universitaris. | FCI

En el marc de la celebració de la XXVII Cimera Iberoamericana de caps d’Estat i de govern, l’organització de la cimera, conjuntament amb la Universitat d’Andorra (UdA), organitzen una hackató per fomentar la cooperació entre la comunitat universitària iberoamericana.
Es tracta d’un esdeveniment en què estudiants de diferents universitats seran desafiats a resoldre un repte acadèmic de manera col·laborativa durant 24 hores. La millor solució aportada serà premiada amb una tauleta-ordinador convertible per a cada un dels integrants del grup guanyador.

El terme hackató, que neix de la unió dels termes hacker i marató, té el seu origen en les trobades en les quals diversos programadors desenvolupen de manera col·laborativa un programari en un període curt de temps. La Hackató Universitària de la Cimera Iberoamericana Andorra 2020 no estarà centrada en el desenvolupament d’una tecnologia sinó que plantejarà buscar una solució global a un repte acadèmic.

La hackató tindrà lloc els dies 15 i 16 d’abril de 2021 en format virtual a través d’una plataforma habilitada al web de la cimera. Hi poden participar estudiants de formació reglada (de primer, segon o tercer cicle universitari) i docents de qualsevol universitat dels 22 països integrants de la Conferència Iberoamericana, en grups de quatre persones. Les persones interessades a participar-hi ja poden fer la seva inscripció gratuïta fins al 12 d’abril a través de https://www.cumbreiberoamericana2020.ad/area-hackathon.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT