PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Galabert exposa a Barcelona l’avenç dels eSports a Andorra

El projecte de llei dels esports electrònics està en període d’esmenes

Per El Periòdic

El secretari d’Estat de Diversificació Econòmica, Marc Galabert, va participar ahir en l’eSports Barcelona Congress, celebrat a Barcelona, un congrés focalitzat només en la indústria dels esports electrònics. Galabert va indicar que des del Govern s’està impulsant la diversificació de l’economia andorrana, potenciant sectors de base tecnològica amb projecció internacional com és el cas dels esports electrònics. En aquest sentit, va explicar que s’està treballant en un pla estratègic d’eSports al país per oferir una proposta de valor a la indústria, en col·laboració amb la visió del sector privat encapçalada per l’Associació Andorrana d’Esports Electrònics.

Així mateix, durant la jornada també es va posar de manifest la potencial hibridació dels esports tradicionals, és a dir, una transformació digital del sector, el creixement exponencial dels esports electrònics com a nous generadors de negoci dins l’economia i l’evolució com a nou nínxol de mercat que cada vegada més empreses tenen en consideració en les seves estratègies de marketing i publicitat.

El projecte de Llei d’esports electrònics, actualment en període d’esmenes, s’emmarca dins la necessitat de regular i impulsar aquesta indústria, no només emfatitzant la seva vessant més competitiva, sinó en dissenyar un marc flexible que garanteixi una protecció adequada a tots els actors del sector.

PUBLICITAT
PUBLICITAT