PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra Turisme instal·la punts de ‘selfie’ arreu del Principat

La iniciativa pretén promoure els llocs d’interès pels visitants

Per El Periòdic

Un dels 35 pedestals instal·lats pel país.
Un dels 35 pedestals instal·lats pel país. | ANDORRA TURISME

Andorra Turisme ha creat l’Andorra Selfie Point, una instal·lació de 35 pedestals selfie distribuïts per tot el país amb l’objectiu de donar a conèixer diferents indrets d’interès turístic, així com també per facilitar la realització de fotografies als usuaris. Es tracta d’un projecte que s’inclou dins del programa Infoturisme i que compta amb el suport, la coordinació i el finançament dels set comuns, així com d’Andorra Turisme. Les peanyes de selfies són fàcils d’utilitzar i molt intuïtives; ja que permeten col·locar el dispositiu mòbil tant de forma horitzontal com vertical i així programar el disparador automàtic. Aleshores, cada parròquia compta amb un total de cinc suports diferents, tant en zones urbanes com en plena natura, a més de poder-se trobar un a cada Tamarro. 

D’aquesta manera, a Canillo els pedestals es poden trobar: al Roc del Quer, a la Coma de Ransol, a la vall d’Incles i al berenador de Meritxell. A Encamp, s’han situat a Sant Romà de les Bons, al mirador de Sant Jaume dels Cortals, al llac de les Abelletes i a Engolasters. En el cas de la parròquia d’Ordino, s’han repartit els punts selfie entre el mirador de la Casa Pairal, al Bosc Viu, a l’escultura Ordino 91 i al mirador del Coll d’Ordino. D’altra banda, a la Massana en trobem al pont de Sant Antoni de la Grella, a l’església de Sant Cristòfol d’Anyós, al Coll de la Botella i a la plaça de les Fontetes. Si les busquem a Andorra la Vella, les veurem situades a la plaça de la Rotonda, al Parc Central, al Centre de congressos i al mirador dels Senders. Pel que fa a Escaldes-Engordany les tenim ubicades a l’església de Sant Miquel d’Engolasters, al Pont d’Engordany, al Parc de la Mola (Caldea) i al Prat del Roure. Finalment, a la parròquia de Sant Julià de Lòria podrem efectuar les nostres selfies des del Coll de Jou, al Coll de la Gallina, a l’església de Sant Cerni de Nagol i també a la Casa Comuna. 

Codi ‘QR’ dels suports/
Cal destacar que cadascun dels suports compta amb un codi QR individual, el qual enllaça a una pàgina web on es poden consultar les 35 ubicacions  diferents de cada pedestal en multitud d’idiomes (català, castellà, francès i anglès) i amb imatges il·lustratives. Tanmateix, alguns d’aquests punts de selfie ja estaven incorporats al país des de fa mesos, però no ha estat fins fa unes setmanes que s’ha pogut completar la instal·lació de tots ells. De la mateixa manera ha ocorregut amb el correcte desenvolupament de la pàgina web. Per tal de donar a conèixer el projecte, s’ha editat un vídeo promocional que es difondrà a través de les xarxes socials dels comuns i d’Andorraworld.

PUBLICITAT
PUBLICITAT