PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ramón Plaus aconsegueix la victòria en la Pujada Alcover

Gerard de la Casa es va fer amb el tercer millor crono en la categoria Turismes amb menys prestacions

Per El Periòdic

El vehicle d’Edgar Montellà.
El vehicle d’Edgar Montellà. | ACA Esport

Ramón Plaus, amb el Silver Car, va fer bona l’afirmació que diu que no hi ha dues sense tres. En aquesta ocasió, el veterà campió andorrà va tornar a protagonitzar una excel·lent actuació en la Pujada Alcover, aconseguint el seu tercer triomf, segon consecutiu, a la prova organitzada per l’Escuderia Tram Sport.
El va acompanyar al podi de monoplaces Edgar Montellà, també amb el Silver Car, que en un final molt ajustat va aconseguir decantar al seu favor el duel que va mantenir amb Antoni Arrufat Bote. Cal destacar que el pilot que compta amb el suport del Programa de Joves pilots de l’Automòbil Club d’Andorra va marcar l’escratx de la segona pujada parant el crono en 2.13.300.


El podi de la categoria Turismes també va tenir representació de l’ACA Esport. En aquesta ocasió, va ser un altre gran veterà de l’automobilisme andorrà, Gerard de la Casa, qui va aconseguir el tercer millor crono de la categoria en una lluita desigual quant a prestacions, amb els vehicles Porsche dels seus rivals, Jordi Gaig i Joan Salvans.


A Alcover, Tarragona, la de sorra per a la representació desplaçada des d’Andorra va ser per a Felipe Brandao, amb l’Speed Car. Brandao, després de gairebé vuit mesos sense competir, va trencar el motor del seu Speed Car en la primera pujada d’entrenaments. Sobre Ramón Plaus, cal destacar que el campió català 2019 de l’especialitat, portava més de 18 mesos sense competir i va decidir inscriure’s a la Pujada Alcover 2021 en l’últim moment, després d’una crida de l’organitzador de la prova.


A les mànegues d’entrenaments semblava que el llarg temps d’inactivitat li podia haver passat factura, però quan va arribar el moment de la veritat Ramonet va demostrar que segueix en plena forma, ja que va ser l’únic a baixar de 2.13 per completar la pujada i després de la primera pujada de carrera ningú li va poder discutir el triomf.


«En aquesta ocasió tot ha sortit bé, malgrat cometre un parell d’errors amb els quals he perdut alguna dècima», va comentar el pilot en relació als canvis proposats per a la prova. D’altra banda, Gerard de la Casa es va rendir a l’evidència. «Sense cap dubte no podem competir de tu a tu amb els Porsche. Haurem de buscar alguna opció que ens permeti lluitar per guanyar en aquestes proves», va afirmar.

PUBLICITAT
PUBLICITAT