PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El porter de l’Atlètic de Madrid Oblak se suma a Gol Solidari

L’eslovè és l’última estrella mundial que col·labora amb el projecte nascut a Andorra

Per El Periòdic

La samarreta de Jan Oblak.
La samarreta de Jan Oblak. | Gol Solidari

El porter titular de l’Atlètic de Madrid, Jan Oblak, ha estat l’última estrella mundial del futbol en sumar-se al projecte Gol Solidari donant la seva samarreta, que ahir s’estava venent per un preu de 205 euros. «Ens agraden les samarretes de porters i, si es la samarreta d’un dels millors porters del món, encara ens agraden més. El porter de l’Atlètic de Madrid Jan Oblak ens entrega la seva samarreta per col·laborar amb les nostres subhastes i ajudar cada cop a més gent necessitada. La gestió del nostra ambaixador és, com sempre, espectacular per aconseguir aquestes col·laboracions. Moltes gràcies, Javier; moltes gràcies, Jan», es manifestava al web de Gol Solidari. 


Oblak marxa actualment líder de la Primera Divisió espanyola amb l’equip matalasser i és el porter menys golejat del campionat, havent encaixat només 18 dianes en 28 partits i coronant-se un any més com un dels millors del món en la seva posició.


Altres jugadors top mundial també s’han unit al projecte d’Ilde Lima, Juli Sánchez i Javier Saviola recentment. Entre els últims futbolistes que han col·laborat en les últimes setmanes amb Gol Solidari destaquen Theo Hernández, de l’AC Milan; el Toto Salvio, de Boca Juniors; o Rafael Santos Borré, de River Plate. Els contactes de l’astre argentí han servit per a donar un impuls al projecte de responsabilitat social. El pilot Xavi España també va donar la seva samarreta.

PUBLICITAT
PUBLICITAT