PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Neus i Jana Serracanta es presenten amb el Catema

Les andorranes, a la Copa d’Espanya amb el seu equip

Per El Periòdic

L’equip Catema al complet a La Bruguera de Púbol.
L’equip Catema al complet a La Bruguera de Púbol. | Catema

El Catema.cat, segon equip femení del Club Ciclista Baix Ter, s’ha presentat aquesta setmana a La Bruguera de Púbol amb un equip format per 12 corredores que competiran en competicions catalanes i estatals. En el seu 9è any de vida, el conjunt de Torroella de Montgrí, filial del Massi-Tactic UCI Women’s Team, comptarà amb les germanes andorranes Neus i Jana Serracanta. 

A banda, el Catema.cat està format pel tècnic Joan Carles Martí i per les ciclistes Júlia Martínez, Mercedes Sánchez-Cortés, Iris Gómez, Marit Faucogney, Txell Claret, Annabel Martí, Michelle Nathalie Gil, Carlota Poveda, Maria Rosselló i Magalí Salomon. L’equip ha començat la temporada competint a la Copa Catalana i l’11 d’abril s’estrenarà a la Copa d’Espanya.

El president del club, Sergi Güell, va explicar que «l’objectiu de l’equip és fer-lo créixer i que pugui nodrir el primer equip. El Catema.cat creiem que pot dominar curses catalanes i espanyoles amb el permís del Massi-Tactic; compta amb ciclistes que venen del cicloturisme i del triatló, però que tenen unes capacitats físiques excel·lents». Cal destacar que el Massi-Tactic ha comptat, en els tres anys de vida, amb diverses ciclistes procedents del Catema.cat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT