PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Biblioteca Pública posa en marxa el concurs dels Oscars

Les persones interessades a participar tenen temps fins al 24 d’abril

Per El Periòdic

Les instal·lacions de la Biblioteca Pública del Govern.
Les instal·lacions de la Biblioteca Pública del Govern. | SFGA

El servei de videoteca de la Biblioteca Pública del Govern ha posat en marxa el Concurs dels Oscars 2021. Segons van informar des de l’Executiu, les persones interessades a participar-hi només han d’omplir la butlleta tipus travessa que es pot recollir a l’entrada de la biblioteca o que es pot descarregar en línia, a la pàgina web www.catalegbiblioteques.ad. En la butlleta es proposa escollir un/a guanyador/a entre vuit categories: millor pel·lícula, millor director, millor actor, millor actriu, millor pel·lícula d’animació, millor actriu de repartiment, millor banda sonora original i millor pel·lícula internacional. 

Segons s’especifica en el comunicat, s’acceptarà una butlleta per persona lliurada a la Biblioteca Pública del Govern o rebuda per correu electrònic ([email protected]) fins al 24 d’abril a les 13.30 hores.

Es premiaran els tres concursants que hagin obtingut el nombre més gran d’encerts, segons els resultats de la cerimònia dels Oscars, que tindrà lloc el dia 25 d’abril. Els premis consisteixen en lots de llibres, DVD, bandes sonores i entrades per al cinema, amb la col·laboració dels cinemes illa Carlemany i del Cineclub de les Valls.

El concurs, com en les anteriors edicions, és obert a tothom a partir de 13 anys i té per finalitat, entre altres objectius, apropar tothom al món del cinema i promoure el servei de préstec de documents audiovisuals que ofereix l’entitat.
La Biblioteca Pública del Govern, actualment, compta amb un fons de més de 3.817 DVD i blu-ray, que són de préstec gratuït per a tots els usuaris amb carnet i que es pot consultar al web.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT