PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vallnord obrirà fins el Pic de Cubil durant la Setmana Santa

L’estació tancarà la temporada d’hivern el pròxim 5 d’abril

Per El Periòdic

Imatge d’un dels remuntadors de l’estació aquesta temporada.
Imatge d’un dels remuntadors de l’estació aquesta temporada. | Vallnord

Vallnord - Pal Arinsal mantindrà durant la Setmana Santa l’obertura del sector de Pal fins al Pic del Cubil. En concret, des del dissabte 27 de març i fins al 5 d’abril, el sector de Pal estarà obert de 9.00 a 17.00 hores cada dia amb un total de 22 de 27 pistes –corresponent al 70% del sector– i comptarà amb set remuntadors actius. Així ho va informar l’estació mitjançant un comunicat de premsa, on també van detallar que mantindran el preu del forfet de dia, que té un preu de 20 euros. 

Les activitats també seguiran estant disponibles pels clients diàriament, amb un horari d’obertura de 10.00 a 17.00 hores, amb la pista de trineus, sortides en buggies, tirolina Big Zip, circuits d’orientació, sortides amb raquetes al sector d’Arinsal o sortides guiades d’esquí de muntanya, on s’espera que amb les darreres precipitacions es puguin obrir més circuits dels que hi havia disponibles fins la data. 

En la pràctica d’esquí de muntanya, raquetes i altres que no són l’esquí alpí, els sectors d’Arinsal i Pal seguiran habilitats conservant les mateixes condicions que fins ara: pistes i circuits oberts de 7.00 a 22.00 hores. També hi haurà pisters socorristes als dos sectors, accés provisional al telecadira de la Serra II i descomptes a l’estació, entre altres, van apuntar des de l’estació.

Finalment, pel que fa a la restauració l’estació mantindrà disponibles tres restaurants durant tots els dies: l’Expresso, el Pla de la Cot i el Coll de la Botella. A més, durant aquests dies, també s’oferiran els sopars d’alta muntanya als dos darrers establiments, amb reserves anticipades a disposició.

Prevenda del forfet 20-21

D’aquesta manera, en acabar aquest període, es donarà per finalitzada la temporada d’hivern d’enguany i l’estació obrirà el restaurant del Coll de la Botella els caps de setmana i festius, en l’horari habitual, fins al 10 i 11 de juny, dates que l’estació té marcades com a possible obertura de la temporada d’estiu.

Així mateix, seguint la seva estratègia general, l’estació va anunciar ahir que tornarà a posar a la venda amb antelació el forfet anual Ski&Bike 2021-2022, el passi que dóna accés a les seves instal·lacions durant tot l’any. Una venda anticipada per oferir els seus serveis amb un preu molt avantatjós als clients més fidels: per exemple, pels adults residents del país, el preu de sortida tindrà un cost de 180 euros.

Com a novetat, l’estació va anunciar que enguany crearà una nova assegurança de cancel·lació del forfet de temporada per valor de 50 euros, que garantirà una compensació econòmica als clients que ho decideixin i sense cap justificació. Així mateix, i dins de la política de cancel·lació per la Covid, Vallnord dóna l’oportunitat als seus clients de sol·licitar el retorn del forfet de temporada actual, íntegre o proporcional segons el seu ús, fins a l’11 d’abril. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT