PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

The Teen Project torna a les Fontetes amb ‘This is me’

Hi haurà una representació divendres i dues dissabte a un preu de dos euros

Per El Periòdic

Integrants de The Teen Project.
Integrants de The Teen Project. | eduard comellas

Després de la bona acollida que va tenir l’obra en la seva estrena, a finals del passat mes de setembre, els joves del grup de teatre del Punt 400, The Teen Project, torna de nou a les Fontetes amb la mateixa peça teatral, This is me.

L’objectiu de tornar a posar en escena aquesta representació, que parla dels neguits dels joves, és que més gent en pugui gaudir, ja que a causa de les restriccions produïdes per la Covid-19, l’aforament està limitat a una quarantena de places.

En aquesta ocasió, s’han programar fins a tres representacions: divendres, 19 de març, a les 21.00 hores, i dissabte, a les 18.00 i a les 21.00 hores. Cal fer la reserva de l’entrada al Punt 400, trucant al 836505, i el preu és de dos euros.

Cal recordar que The Teen Project es va començar a gestar just abans de confinament. Sota la direcció de Frances Doonan i Sofia Martins, els seus integrants -Inés Abrantes, Natàlia Canet, Nerea Gómez, Leando Afonso, Rafael de Sá, Rita Abrantes i Samanta Amorim- han portat als escenaris aquesta obra de teatre i, a més, van ser els encarregats de dur a terme la performance d’obertura del Mercadet de l’Avet.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT