PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Federació Andorrana de Triatló estrena el seu nou logotip

El creatiu Joel Palència és l’autor de la nova imatge de l’ens, «més moderna i dinàmica»

Per El Periòdic

Logo de la FATri.
Logo de la FATri. | FATri.

Amb l’objectiu de donar una nova imatge més dinàmica i moderna, la Federació Andorrana de triatló (FATri) estrena el seu nou logotip. Creat i desenvolupat pel creatiu Joel Palència, la nova imatge corporativa lluirà en els diferents canals que disposa la mateixa federació, a més d’altres que es crearan en un futur. Palència va explicar quines van ser les premisses per crear el nou logotip en dir que «volia que les diferents modalitats del triatló quedessin representades i que hi apareguessin els colors de la bandera Andorrana». L’autor del logotip va reconèixer que «després d’una primera investigació, va sorgir la dificultat de dissenyar un logotip diferent de tots els altres d’acord amb tres pictogrames universals».

 

D’aquesta manera, el creatiu va subratllar que «el logotip crea una interacció entre les lletres i el símbol que representa a cada modalitat tant per separat, com en conjunt. La natació, està representada per unes onades i la lletra F que representa a una persona nedant i fent braçada. El ciclisme està representat per dues rodes i una A, a mode de quadre, que representen una bicicleta. Finalment, la carrera a peu, està representada per unes cames que juntament amb la T, representen a un corredor. Els colors de la bandera han jugat a favor del missatge i de la representació de cada modalitat».


Palència va finalitzar dient «quan els membres de la Junta de la Federació em van explicar el projecte, em va transmetre molta il·lusió, entusiasme i energia, i ràpidament vaig voler formar part de la iniciativa».

PUBLICITAT
PUBLICITAT