PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

903 euros de sanció per rodar a la vall de Sorteny amb ginys motoritzats

L’empresa té 10 dies per fer efectiu el pagament o presentar al·legacions

Per El Periòdic

El refugi del Parc Natural de Sorteny.
El refugi del Parc Natural de Sorteny. | ARXIU ANA

El Comú d’Ordino ha iniciat un procediment sancionador contra una empresa per circular amb ginys motoritzats pel parc natural de la vall de Sorteny, tal com va sortir publicat ahir en un edicte al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA).

La sanció que imposa el comú a l’esmentada entitat s’eleva fins als 903 euros. Aquest import, segons queda especificat en el BOPA, corresponen a tres infraccions diferents comeses. Per una banda, 301 euros corresponen a circular amb gins motoritzats pels camins del parc natural de la vall de Sorteny. Per un altre costat, també se sanciona amb el mateix import, 301 euros, per circular camp a través dins el parc natural, i finalment, els 301 euros restants són per negar-se a mostrar els documents sol·licitats quan se’ls hi va requerir en un control de circulació. Les infraccions s’emmarquen dins l’ordinació reguladora de l’accés al medi rural i natural mitjançant la xarxa de camins i senders de la parròquia d’Ordino.
 
D’altra banda, en el mateix edicte, també s’informa que atès que, en el moment que es va realitza la denúncia, els infractors no van voler identificar-se de forma voluntària, ara, no se’ls pot aplicar el benefici de la reducció del 50% de l’import de les sancions. Com a darrer punt, en el BOPA s’especifica a l’empresa acusada de les infraccions que disposa d’un termini de 10 dies per fer efectiu el pagament de l’import de la sanció o bé per presentar les al·legacions que considerin oportunes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT