PUBLICITAT

Lliurament dels premis de la Micro First Lego League

El Sant Ermengol s’ha emportat dos de les tres categories

Per El Periòdic

Els guanyadors de la Micro First Lego League Andorra Telecom.
Els guanyadors de la Micro First Lego League Andorra Telecom. | ANDORRA TELECOM

La competició de robòtica Micro First Lego League Andorra Telecom va lliurar ahir els trofeus a tots els participants en la setena edició d’una competició que s’ha hagut de desenvolupar aquest any de forma semipresencial per la pandèmia. L’equip guanyador en la categoria de robòtica ha estat BMO Creators, de l’escola Sant Ermengol que va aconseguir un total de 325 punts en una de les rondes de la competició del joc del robot, assolint la millor puntuació d’entre els vuit equips participants. 
L’equip Movers, també de l’escola Sant Ermengol, ha estat el guanyador de la categoria del projecte científic, amb una proposta que combinava la creativitat, amb la originalitat, alhora que ressaltava la viabilitat del mateix. En aquesta edició la temàtica girava al voltant d’iniciatives imaginatives que transformessin espais públics per animar a la ciutadania a fer esport i mantenir-se sans i actius. En aquesta edició el projecte científic i de valors s’han avaluat conjuntament. I finalment, ha estat l’equip Opportunity & Company de l’Escola Andorrana d’Encamp, el guanyador en la categoria de valors del que els jutges han ressaltat l’estructura de la proposta, la identificació del valor del descobriment, així com la bona sintonia entre tots els membres de l’equip. 
La ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, juntament amb el director d’Andorra Telecom, Jordi Nadal, van lliurar els trofeus als membres dels equips guanyadors dels centres escolars.  

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT