PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc torna a lluitar contra un equip necessitat de victòries

El conjunt tricolor visita el Fernando Martín en el partit ajornat contra el Fuenlabrada pel temporal Filomena

Per Vicente Pallarés

Gest de ràbia de Sergi García contra el Betis.
Gest de ràbia de Sergi García contra el Betis. | ACB PHOTO / D. LIGERO

El MoraBanc té avui un altre repte majúscul. El rival no és el Reial Madrid, el Barça o Bascònia. És l’Urbas Fuenlabrada, que igual que el Betis el passat cap de setmana, es juga la vida a casa seva en el partit ajornat pel temporal Filomena a Madrid. Amb només una competició en ment, els homes d’Ibon Navarro encara no han gaudit de temps per descansar a causa d’aquest compromís intersetmanal, en el qual hauran de buscar retrobar-se amb la victòria.


Segons Clevin Hannah, el partit anterior contra el Betis ha de servir per aprendre de les errades: «No vam sortir concentrats. Vam reaccionar a la segona part, però va ser massa tard. Ells estaven amb confiança i es van emportar el partit. Crec que hem de prendre aquest partit com un punt d’inflexió del qual aprendre pels següents. Tots els partits són importants per a nosaltres, no només ara perquè estem en un moment dolent». I és que, tal com va recordar David Eudal, no és el primer cop que el conjunt del Principat pateix una ensopegada similar, com ja va passar davant el San Pablo Burgos de Joan Peñarroya. «Vam sortir poc concentrats al partit o, com a mínim, molt menys posats que el Betis. Van mostrar més desig, més gana i més intensitat que nosaltres durant la primera part. Ja ens va passar a Burgos i la intenció és que no es torni a repetir. Esperem que ens serveixi de lliçó per a Fuenlabrada», va argumentar el tècnic.


No obstant això, Hannah va manifestar que «és raonable que tinguis dies bons i dies dolents». Per tant, ara «el que hem de fer és ajudar-nos tots i estar més junts i ser més sòlids en atac i en defensa», va subratllar el base novaiorquès. «Ja portem molts anys a la Lliga i sabem que les segones voltes són complicades perquè tothom vol estar a les posicions de dalt o lluitar per no baixar. Aquests partits són molt difícils, sobretot, contra els equips de la part baixa, que els hi va la vida. La llàstima és que estàvem previnguts. Sabíem que això podria passar i que el Betis sortiria a mossegar i no vam estar preparats», va confessar un Eudal que és coneixedor del perill de jugar contra un equip necessitat de triomfs, com és el cas del Fuenlabrada. En qualsevol cas, el MoraBanc té avui una nova oportunitat d’apropar-se  al BAXI Manresa, proper rival, que es troba a dues victòries.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT