PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Àlex Machado tindrà el suport del Programa de Joves Pilots

El pilot andorrà competirà en categories de Formula 4 i karting aquest any

Per El Periòdic

Àlex Machado en un Fórmula 4.
Àlex Machado en un Fórmula 4. | FOTOESPORT

Tot i que queden una mica lluny, el subcampionat en les Winning Sèries Karting del 2010 o el títol de campió d’Espanya en la categoria cadet 2012, Àlex Machado continua lluitant en diversos fronts per a fer-se un espai en el món de la competició automobilística internacional.


En el decurs de la present temporada el pilot comptarà amb el suport del Programa de Joves Pilots de l’Automòbil Club d’Andorra (ACA) per a aconseguir els seus objectius, tant en el món del karting com en l’entrada en una categoria superior, que no pot ser una altra que l’inici en les proves de monoplaces, un repte majúscul.


Machado té dos objectius aquesta temporada. El primer serà a la Fórmula 4, guanyant el Magny Cours a l’abril. «Guanyar l’stage a Magny Cours pot canviar de manera radical la meva trajectòria esportiva. M’obriria les portes de l’equip anglès Carlin, per on han passat alguns pilots que estan ara mateix a la Fórmula 1, a més d’iniciar-me en el campionat britànic de Fórmula 4», va explicar el pilot. El segon objectiu serà al karting. Formant part de l’equip Valtex disputarà les IAME Sèries Itàlia amb presència esporàdica en la ROK Cup Itàlia.

PUBLICITAT
PUBLICITAT