PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Creu Roja Andorrana recull 13 tones d’aliments en l’última campanya

En aquesta ocasió es fa fer una recollida dels productes que més es necessitaven

Per El Periòdic

La darrera campanya de recollida d’aliments.
La darrera campanya de recollida d’aliments. | creu roja andorrana

La campanya de recollida de productes de primera necessitat duta a terme al llarg del cap de setmana del 6 i 7 de març va permetre aplegar un total de 13,60 tones de productes, que ja omplen les prestatgeries de la Botiga Solidària de la Creu Roja Andorrana. La quantitat és inferior a la recollida en la campanya anterior, de novembre del 2020 amb 18 tones, però superior a l'efectuada al mes de juny  quan es van recollir 8,5 tones. A més, els responsables de l’organització humanitària es mostren satisfets perquè, en aquesta ocasió, es va fer una recollida molt selectiva. Segons va explicar la cap de l’àrea social, Anna Arias, «vam dir quins productes ens feien falta i la gent ha respost», assegurant que altres vegades han aplegat molt arròs i pasta que fa pujar el pes.

Tant a les xarxes socials com en cartells penjats als mateixos establiments es van comunicar els productes que escassejaven a la botiga — productes d’higiene personal, productes de neteja de la llar, aliments per a nens i nadons, conserves, plats preparats per escalfar de llarga caducitat i oli— i, així mateix, aquells dels quals es tenia estoc suficient per a una bona temporada — com l’arròs, la pasta, les galetes, els llegums cuits, els bolquers, les tovalloletes infantils, les farinetes i la llet infantil—. 

La baixada en el pes total dels productes recollits també s’explica, segons van indicar des de la mateixa organització, perquè, des de fa un temps, alguns supermercats disposen de punts permanents de recollida. A més, la Creu Roja Andorrana també està valorant un canvi d’estratègia pel que fa a aquest tema, ja que els punts fixos poden ser més efectius en una visió a llarg termini, a banda que requereix un esforç logístic molt menor. 

D’altra banda, cal recordar que molts particulars, entitats i empreses fan donacions puntuals o periòdiques que fan arribar a la seu de la Creu Roja.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT