PUBLICITAT

Flaqué, el 'Pretty Woman' solidari per a Reis

  • El guanyador de ?VIP per un dia' (3.000 euros) cedeix el premi als nens del Centre d'Acollida de la Gavernera
P.G.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els actors que van representar una parella jove de recents casats als qui els ha tocat 3.000 euros per gastar, ahir a l'interior del Rolls Royce que els va acompanyar a les botigues. Foto: ORIOL LLAURADÓ

Xavier Flaqué s'ha convertit en el nom de la solidaritat en aquests Reis Mags. Els nens del Centre d'Acollida d'Infants la Gavernera tindran uns regals inesperats valorats en 3.000 euros.

El d'ahir havia de ser un dia festiu per a Flaqué, que acompanyat per un Rolls Royce havia de passejar-se per una trentena de comerços participants i gastar-se 3.000 euros,que li havien tocat en l'acte de promoció del petit comerç, anomenat VIP per un dia. «La discreció» de Flaqué per no voler ser objecte dels fotografs de la premsa i més en un acte luxós com aquest donat l'escenari de crisi, va fer que el premiat, també comerciant, es llancés a fer un acte benèfic en solidaritat amb els nens de la Gavernera perquè aquests fossin els destinataris finals del premi.

Amb aquest acte, Flaqué va convertir el que anava a ser una escena de la pel·lícula Pretty Woman en un acte benèfic i exemplar.

La promoció, però, d'aquest acte no tenia cap finalitat solidària. L'objectiu no era altre que el de crear expectació, per això el Rolls Royce pels carrers d'Andorra la Vella i d'Escaldes, i tot el públic del carrer. El petit comerç, amb l'associació constituïda el passat mes d'octubre, vol fer soroll i vol deixar clar que continua oferint un bon servei als clients. Per això els Rolls Royce va sortir al carrer igualment. Flaqué va ser substituït per dos actors, Gemma Garcia i Alfons Casals, que van interpretar una parella de recents casats guanyadora del premi de 3.000 euros i que anaven per la trentena de botigues a gastar-se els vals. Les imatges i l'expectació era l'esperada, però el guió no corresponia a la realitat. La història d'aquesta pel·lícula és més autèntica que la de les fotos. La d'una persona que ha estat solidari, però també la dels comerços participants en aquesta iniciativa, perquè molts d'ells van fer més gran l'aportació en assabentar-se què els destinataris finals eren els nens del centre d'acollida.

L'última parada del Rolls Royce va ser ahir a les 20.15 hores davant de la Gavernera. Els responsables van rebre en paquets regals els vals corresponents a les botigues participants en aquesta iniciativa perquè els infants puguin tenir uns regals de Reis nombrosos.

Aquesta solidaritat contagiada entre Flaqué i molts dels comerços ha convertit el que anava a ser una iniciativa dinamitzadora del petit comerç en un exemple d'acte benèfic.

Des de l'Associació de Petits Comerciants d'Andorra se senten satisfets que la primera iniciativa promoguda pel col·lectiu hagi tingut aquest final solidari, i així ho va manifestar ahir la vicepresidenta, Rosa Pascuet.

Els petits comerciants ja estan treballant i preparant la que serà la nova activitat dinamitzadora per al vinent trimestre. Aquest col·lectiu vol reactivar el comerç amb actes com el VIP per un dia, que ja pensen reeditar-lo per a l'any vinent amb espectacles tipus La Cubana per cridar, si cap més l'atenció del client.

Sense planificar-ho, els petits comerciants que volien fer soroll, van atraure l'atenció de moltes persones que volien fer-se fotos amb el Rolls Royce, però també el de molts cors que es van sensibilitzar amb una aportació tant important per a una gran causa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT