L’equip de l’Hotel Ski Plaza s’estrena

Martínez, Cabanas, García, Martín i Ges corren dues curses a Sabadell en un cap de setmana

Els membres de l’esquadra andorrana.
Els membres de l’esquadra andorrana. | Hotel Ski Plaza Cycling Team

L’Hotel Ski Plaza Cycling Team es va estrenar el passat cap de setmana amb dues competicions a Catalunya. Els membres de l’equip van participar el dissabte en una de les grans clàssiques, la 50a edició del Trofeu Joan Escolà, de 103 quilòmetres. que va tenir lloc a Sabadell, i on l’objectiu dels corredors de l’equip era aconseguir agafar el ritme de competició i intentar estar al capdavant. Va estar una cursa disputada amb molt nivell i un alt ritme des del principi i que es va decidir en un esprint força nombrós. El millor classificat de l’equip va estar Miquel Martínez que va entrar a 1.10 del guanyador, i Òscar Cabanas i Mauro García a 3.09 i 6.13 respectivament.

D’altra banda, el diumenge es va celebrar el Trofeu Sabadell, una cursa de 120 quilòmetres on es va produir una escapada d’uns 10 corredors des de l’inici que van liderar gairebé tota la cursa. Òscar Cabanas va finalitzar 48è i Miquel Martínez, 60è. Mauro García, Sergi Martín i Guillem Ges no van poder acabar la prova.