PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Atlètic Escaldes, llençat a per un Inter que salva els mobles

La UE Sant Julià s'imposa a la UE Santa Coloma i té a tir el 'play-off'

Per Vicente Pallarés

Bakari i Ferran Pol lluiten per la pilota dins l’àrea colomenca.
Bakari i Ferran Pol lluiten per la pilota dins l’àrea colomenca. | UE SANT JULIÀ/MANU TELLO

L’Inter d’Escaldes encara té la Lliga de cara. Si el d’ahir era un partit molt perillós, en el qual podia reduir considerablement l’avantatge sobre els seus rivals directes, només ho va fer a mitges. L’FC Santa Coloma es va avançar en el marcador a l’inici de la segona meitat mitjançant una diana de Juanma Torres, però els d’Otger i Ayala van aconseguir un valuosíssim empat (1-1) en l’última jugada del partit amb un gol de falta directa de Genís Soldevila ajustant la pilota al pal de la barrera. Així doncs, els blau-i-negres mantenen l’avantatge de quatre punts sobre els homes d’Albert Jorquera, encara que disminueix la distància amb els altres equips de la part alta.


L’Atlètic Escaldes, que ja és a només dos punts de l’Inter, torna a fregar el liderat després de perdre’l precisament contra els seus rivals de la parròquia algunes jornades enrere. Els de Luis Blanco es van donar la seva particular festa del futbol amb més ni menys que vuit gols contra la Penya d’Andorra (0-8). Luigi San Nicolás, Xavi Vieira i Borja per partida doble, i dos gols de Dylan Hernández i Gastón Machado van coronar una victòria tan important com còmoda.
Per la seva banda, la UE Sant Julià va fer un pas de gegant en guanyar la UE Santa Coloma, que era un rival directe en la lluita per un lloc al play-off pel títol. L’equip dirigit per Fernando Ochoaizpur es va imposar als colomencs per 3-1 amb gols de Bakari, Sebas Bertrán i Óscar García. El partit va ser molt igualat fins al final, ja que Boris Antón va posar l’empat abans del descans i el definitiu 3-1 va arribar durant el temps afegit. Per últim, la UE Engordany va patir una ensopegada contra el Carroi (1-1). Ezzejjari va avançar el seu equip i Lucas Maciel va posar la igualada per a salvar un punt que sap a poc.

PUBLICITAT
PUBLICITAT