PUBLICITAT

550 persones garantiran l'èxit a la Cavalcada de Reis

  • Els patges llançaran 7.000 quilos de caramels aptes per al consum de celíacs
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Cavalcada de l'any passat. Foto: TONY LARA

La Cavalcada de Reis mobilitzarà 550 persones que assumiran diversos rols de presència, suport i animació, en el recorregut pels carrers d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. La Cavalcada es posarà en marxa a la plaça del Dos Valires d'Escaldes-Engordany el proper dia 5 de gener a les 18.30 hores. Els Reis i els seus patges llençaran 7.000 quilograms de caramels, adquirits per l'organització i oferts per empreses privades, tots aptes per al consum de celíacs.

Les carrosses passaran pels carrers Josep Viladomat, Constitució, del Parnal, les avingudes de les Escoles, del Pessebre, Copríncep De Gaulle i Carlemany, fins a la cruïlla amb el carrer de la Unió. Allí, seran acollits pels cònsols i consellers comunals d'Andorra la Vella. Els membres de la corporació els acompanyaran fins a Casa Comuna i els conduiran fins al Palau d'Arribada, situat a la plaça del Poble, on és prevista la seva presència a les 20.30 hores, després d'haver recorregut l'avinguda Meritxell, els carrers les Canals, Mossèn Tremosa, Mossèn Cinto Verdaguer, Doctor Nequi i part de l'avinguda Príncep Benlloch.

La Cavalcada de Reis serà formada per dinou carrosses amb uns 350 acompanyants. Les carrosses del Carter Reial i dels Reis seran custodiades per un cos especial de seguretat format per 32 romans armats i multitud de patges. La resta tindran un acompanyament d'unes 150 persones i la participació d'un grup d'animació constituït de 25 personatges, a més dels dinou xofers i dels seus copilots.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT