PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Maeva Estevez i Lluís Marín, a les finals de la Copa d’Europa de Lenk

Irineu Esteve competirà avui als 15 quilòmetres clàssic mass start de la Copa del Món a Suïssa

Per El Periòdic

Maeva Estevez a França.
Maeva Estevez a França. | FAE

El mal temps va capgirar la planificació de les Copes d’Europa de Lenk. Ahir s’havia de disputar una cita de Copa d’Europa i avui una segona, però només va ser possible fer les qualificacions. Lluís Marín i Maeva Estevez es van classificar per a les finals d’avui. Per tant, els dos dies amb les dues Copes d’Europa queden reduïts a una només. Estevez es va classificar, tot i no estar massa satisfeta pel seu rendiment i ser una baixada que no afavoreix les seves característiques. L’andorrana va fer el 10è temps amb 1.06.49, a una quali en què el millor crono Pel que fa a Marín, va marcar l’11è temps amb 1.02.19.


D’altra banda, l’estació suïssa d’Engadin acull avui i demà una doble cita de la Copa del Món d’esquí de fons, amb Irineu Esteve en la lluita. L’andorrà competirà avui als 15 quilòmetres clàssic mass start i demà, als 50 quilòmetres persecució. Aquesta segona prova es disputarà en sortides individuals amb la diferència de temps perdut de la cursa del dia anterior. Ahir també es va disputar la primera jornada de la Copa d’Europa d’esquí de fons de Pokljuka, a Eslovènia. Allà hi és l’equip nacional representat per Carola Vila, que correrà les curses sènior, i Gina del Rio, Ona Ferrando i Quim Grioche, que disputaran les curses júniors. Vila va ser la 31a a la qualificació de la cursa sprint femenina, on només entraven 30.


Per últim, la secció d’esquí alpí també va competir ahir. Àxel Esteve va finalitzar 12è al gegant amb 1.51.25, a 1.56 del guanyador, el francès Zingerle, que es va imposar amb 1.49.69. L’equip EEBE masculí es troba a França, on ahir va disputar el primer gegant FIS i avui tindrà lloc el segon, mentre que el mal temps va impedir fer la cursa de descens de Copa d’Europa a Vargas.

PUBLICITAT
PUBLICITAT