PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús prova la Kalex amb neumàtics utilitzats per a treballar els finals de cursa

El pilot andorrà completa dues intenses jornades de tests de Moto2 al Circuit d’Almeria

Per El Periòdic

Xavi Cardelús a Almeria.
Xavi Cardelús a Almeria. | Cardelús Racing Team

Xavi Cardelús i l’equip Promoracing van estar entrenant al circuit d’Almeria els dos darrers dies per a preparar la temporada del Moto2 European Championship, on el pilot andorrà es presenta com a un dels protagonistes destacats. Al llarg d’aquestes dues jornades de test, el pilot i el seu equip es van centrar, sobretot, en adaptar la Kalex al pilotatge de Cardelús i començar a fixar els reglatges bàsics de la moto, a partir dels quals anirà evolucionant cursa a cursa al llarg de la temporada. L’andorrà va cobrir 120 voltes al traçat andalús i el treball fet va servir, especialment, per a recuperar sensacions amb la Moto2 i posar-la a punt. La segona jornada va consistir en rodar amb neumàtics utilitzats per a treballar aspectes com els ritmes i els finals de cursa.


Cardelús va fer una valoració dels dos dies de test a Almeria: «Hem fet un treball força positiu com ho demostra el fet que cada cop que he pujat a la moto m’he sentit més a gust. Es tractava d’acumular quilòmetres adaptant-me als reglatges de la Kalex i també de modificar la seva posada a punt per adaptar-la al meu pilotatge. En total he fet 119 voltes. Crec que hem fet un bon treball i hem d’estar satisfets amb el resultat de la feina feta, que ens permet seguir avançant cap a la temporada i posar una base sòlida sobre la qual anar millorant». 


Per la seva banda, el propietari de l’equip, Raúl Jara, va manifestar que «marxem d’Almeria força satisfets amb la feina feta. Aquest test de dos dies ha servit per continuar adaptant-nos els uns als altres i seguir avançant en la configuració de la moto de cara a una temporada que serà molt exigent, en la que ens plantejarem els objectius més ambiciosos. Estem cobrint les diferents etapes de preparació de forma satisfactòria i això és el més important». El pròxim test de Moto2 està previst que tingui lloc al circuit portuguès d’Estoril.

PUBLICITAT
PUBLICITAT